Derbi empordanès per començar l'any amb un Palamós que segueix amb la filosofia d'anar partit a partit

Tornada a la feina amb el cap alt, la sensació d'haver fet els deures i l'advertència que no es pot dir blat fins que no és dins del sac ben lligat.

El Palamós torna a la competició després de l'aturada nadalenca contra un rival empre especial. El Figueres. Derbi empordanès en el que el Degà aspira a mantenir el gran nivell mostrat a la primera volta i corregir errors puntuals que els han fet perdre punts i patir alguna golejada.  Ningú es pot adormir si no es volen passar penes a finals de temporada.

Cap victòria contra el Figueres aquesta temporada

El Degà encara no ha guanyat aquesta temporada contra els de l'Alt Empordà. Encara freds de no haver-se pogut entrenar com cal, a l'Agost va patir un fort correctiu a la Copa Catalunya i el primer partit de lliga un empat que llavors va tenir gust a glòria, però que no deixava de ser un empat. Dos rivals, a més, que es coneixen bé, amb molts lligams i històries compartides.

El tècnic veu satisfet com els seus jugadors estan descansats física i mentalment. Conscients que arriba un tram de lliga molt dur. L'aturada nadalenca ha servit per acabar de recuperar Gerard Herrera i Aleix Manzano i perquè Duran i Serramitja descansessin i previnguin possibles lesions degut a l'acomulació de minuts.