Chica i Gavilán nous fitxatges de la UE Llagostera

El davanter Manu Gavilán i el lateral dret Javi Chica són les noves incorporacions a la plantilla del primer equip de la Unió Esportiva Llagostera.
Els dos nous fitxatges d'hivern han de servir a l'equip per canviar la dinàmica negativa que ha marcat bona part de la primera volta i sobretot per donar un bon impuls a l'equip dins la classificació de Segona A.
 
This text will be replaced
 
Aquest dijous el club ha presentat els dos jugadors. Gavilán té 25 anys i arriba de l'Eldenc, precisament amb aquest equip va marcar-li un gol al Llagostera durant la primera volta d'aquesta temporada. Ell es defineix com un davanter de perfil diferent als que té el Llagostera perqyè està més a la banda i sempre va a rebre la pilota.
 
L'altre nou fitxatge és Javi Chica, ell té 31 anys i s'ha formar a la cantera de l'Espanyol. Amb aquest equip ha jugat a primera divisió i també a Segona A.
 
Els dos jugadors han destacat la qualitat de la plantilla del Llagostera i saben que l'equip pot donar la volta als resultats obtinguts fins ara. Aquest diumenge poden tenir la possibilitat de debutar amb el nou equip contra l'Espanyol B, un partit que fa especial il·lusió a Chica, que tornarà on s'ha criat futbolísticament.