El Palamós presenta el seu potent futbol base

Dia gran pel Palamós Club de Futbol. Aquest diumenge el Degà va posar a lluir tot el seu potencial amb la presentació dels diversos conjunts que configuren el seu futbol base, un dels més importants de les comarques gironines.
 
This text will be replaced
 
Els gairebé 290 futbolistes que dibuixen un futur il·lusionant a Palamós van desfilar i van fer la foto de rigor davant l'atenta mirada de pares i familiars i van servir per demostrar un cop més el bon estat de forma del que gaudeix l'entitat palamosina. 21 conjunts de totes les categories, des d'escoleta fins a juvenils, integren un dels planters de més volum de la demarcació de Girona, superat només per Girona i Llagostera. Tots ells tenen com a objectiu ideal guanyar tant com es pugui, però abans no s'ha d'oblidar el que des de la direcció del club es considera essencial: la formació dels jugadors com a persones. 
 
La presentació, que va tenir lloc just abans del derbi de Tercera que enfrontava els locals contra el Figueres, es va utilitzar també com a reclam per a atreure a les famílies a veure el primer equip i va permetre aconseguir el millor registre d'entrada de la temporada al Municipal Palamós Costa Brava. 
 
Actualment el Palamós lluita per col·locar el seu juvenil a Lliga Nacional, ascendir el Cadet a Preferent i mantenir l'Infantil de categoria.