Inici d'any marcat per les obres a Palamós

Inici d'any marcat per les obres a Palamós. El mes de gener serà especialment actiu pel que fa als treballs a la via pública a la ciutat i s'ajuntaran diverses actuacions de diferent envergadura pressupostades amb els comptes del 2016.

This text will be replaced

La principal serà l'inici de les obres del barri del Palmar. Aquest espai, urbanitzat als 60, necessita una renovació urgent de voreres, asfaltatge i serveis.

També rellevants seran les obres d'una altra part del Vial del Port. Aquestes finançades en part per Ports de la Generalitat i que s'estan fent per trams. Permetran renovar el paviment d'una via utilitzada pels diferents vehicles que donen servei i fan servir la infraestructura.

Actuació novedosa serà la que es farà a l'entorn dels carrers Nàpols, València i Provença i un tram de l'Avinguda Catalunya, i que permetrà renovar paviment que els arbres han aixecat i evitar que s'hagi d'anar renovant cada poc temps.

Altres treballs seran el tapat dels escocells dels arbres en diferents punts de la ciutat. Aquesta actuació, que ja s'ha anat fent el 2016, es fa amb una goma que no impedeix el creixement natural dels arbres.