Palamós canviarà els contenidors de recollida d'envasos

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós té previst fer canvis en els contenidors de recollida selectiva d'envasos. L'objectiu d'aquest canvi és que els usuaris distingeixin clarament aquests contenidors dels que serveixen per recollir el rebuig i que per tant, dipositin els diferents tipus de deixalles de manera correcta. 
This text will be replaced
 
El problema ve pel fet que els contenidors de rebuig com els d'envasos que hi ha actualment són de color gris fosc i només els distingeix el color de la petita portella per on s'introdueix el residu, que en el cas dels envasos és de color groc. D'aquesta manera, canviant tota la coberta superior pensen que s'evitaran possibles confusions. De totes maneres, aquest canvi s'anirà fent progressivament i els primers contenidors arribaran a partir del març. 
 
A banda, també s'ha fixat l'objectiu de millorar el procés de recollida porta a porta del cartó i del vidre que actualment fa el Consell Comarcal del Baix Empordà. En aquest sentit, el consistori vol que el Consell li traspassi aquesta competència per poder millorar aquest servei que actualment ha rebut moltes queixes dels veïns de Palamós.