El Llagostera goleja l'Ebro i surt del descens

Cop d'efecte del Llagostera a casa golejant l'Ebro per 3-0. Ha costat despertar-se de la ressaca post-nadalenca però per fi els homes d'Oriol Alsina van mostrar a la seva gent aquella cara d'equip intens, agressiu, ben posicionat, ambiciós i que no vol agafar el tobogan cap a l'infern per la via directa.
Aquest cap de setmana la victòria era obligatòria i ben aviat els blaugrana van voler tranquilitzar la poquíssima parròquia que es va aplegar al Municipal.

VÍDEO EN PROCÉS

Manel Martínez va deixar clar al minut 7 que l'equip no estava per tonteries i que no posarien d'excusa ni la fred ni el vent que bufava a Palamós. El davanter va aprofitar una pilota dividida per enviar-la al fons de la xarxa. Amb un dibuix de 4-3-3 el Llagostera va voler gestionar el partit provant d'aturar els atacs intermitents dels aragonesos.

Amb 1-0 al marcador es va començar la segona part i el Llagostera va voler aprofitar el vent a favor que tenia amb la represa. Als  vint minuts de part, Manel va tornar a mullar rematant una centrada de Chica.

Amb el partit de cara, Alsina va reforçar la defensa i va mostrar-se molt còmode al camp. Marc Ferández, en temps afegit, va marcar el 3-0 definitiu en un contraatac.

Amb aquesta victòria el Llagostera surt de la zona de descens i escala fins a la part mitjana d'una classificació que està apretadíssima. El play Off està quasi impossible però amb una victòria més l'equip podria escalar fins a la 8a 9a posició amb la sensació de tranquil·litat que això dóna.