La platja de Castell recuperarà les dunes

L'anunciat trasllat de l'aparcament de Castell de Palamós farà que la zona millori ambientalment. El projecte que es preté desenvolupar en diverses anualitats però dins l'actual mandat municipal preveu el canvi de l'espai per a l'estacionament de vehicles així com diversos serveis associats a la platja.
This text will be replaced
El fet que tota l'esplanada quedi lliure de cotxes permetrà la regeneració del tot el sistema de dunes i, per tant, suposarà la dignificació del paratge.
 
Un projecte que veurà la llum gràcies a la inversió municipal però també a una subvenció de la Generalitat. El Govern destinarà 6,5 milions d'euros provinents de la taxa turística en diferents plans de foment territorial de la Costa Brava.  Aquests diners serviran per crear o rehabilitar infraestructures i espais turístics, recuperar itineraris, millorar la senyalització o donar suport a algunes iniciatives turístiques, entre d’altres.
Aquests ajuts s’han finançat gràcies als ingressos generats per l’Impost sobre les estades en establiments turístics (IEET), i tenen com a objectiu millorar la competitivitat de les destinacions turístiques catalanes.
En el cas del Baix Empordà, el projecte seleccionat porta per nom 'La porta més brava al nou itinerari turístic pel litoral de Palamós'. 
 
Es té previst que el projecte que s'executaria partir del 2018 es presenti en breu.