Palamós torna a organitzar la festa major amb la participació de la ciutadania

Palamós ja treballa en l'organització de la festa major 2017. El primer pas per preparar la festa gran d'aquest any va ser l'enquesta de valoració de l'edició del 2016 que via internet els ciutadans podien respondre. Durant el desembre 200 palamosins van opinar sobre com havien vist la festa major de l'any passat, i també van posar sobre la taula aquelles coses que els agradaria millorar o canviar.
This text will be replaced
Amb el volcat de l'enquesta d'opinió fet, l'ajuntament ja disposa d'una primera diagnosi de balanç de com veuen els ciutadans les diverses activitats que conformen la programació de la festa. Precisament amb els resultats de l'enquesta s'ha obert la primera reunió de treball que l'ajuntament ha mantingut amb els representants de les entitats municipals.
 
Enquesta en mà, ara és feina d'associacions i ajuntament començar a treballar en la festa 2017. Coneixen quines són les activitats més ben valorades fins al moment i en què caldria fer especial incidència ja sigui incorporant noves propostes o modificant o eliminant algunes de les existents.
 
La propera sessió de treball amb les entitats serà el 30 de gener. D'aquestes reunions en sortiran les propostes per la festa d'enguany. Una vegada enllestides reunions i després que l'àrea de cultura hagi fet totes les gestions pertinents es calcula que a principis de febrer es podria conèixer la programació de la festa major 2017.