L'Ajuntament de Palamós renova l'enllumenat públic de diversos carrers

L'Ajuntament de Palamós ja ha començat a canviar l'enllumenat públic del carrer de Josep Joan i els carrers del voltant. En total es canviaran 50 punts de llum de diversos models que han quedat desfasats per 53 noves lluminàries de tipus led.
This text will be replaced
 
A banda dels fanals també es canviaran les línies elèctriques d'alimentació d'aquestes llums. L'objectiu d'aquest canvi és, per una banda millorar la il·luminació del carrer i l'estalvi energètic i per l'altra adaptar-se a la normativa vigent. El consistori palamosí comença per aquests carrers però pretén renovar l'enllumenat de manera progressiva a tots els carrers del poble que necessitin aquest canvi.
 
Amb el nou sistema Palamós aconseguirà un estalvi energètic anual que implicarà una reducció en 16,4 tones de CO2 a l'any i un estalvi anual en la factura de la llum de més de 3.000 euros.
 
D'aquesta manera s'incrementarà la qualitat, la seguretat i el confort de la il·luminació dels carrers d'aquesta zona que actualment havien quedat antiquats. El cost total d'aquestes tasques de renovació d'enllumenat és de 52.400 euros i es preveu que aquesta primera fase estigui enllestida a mitjans d'abril.