El Palamós rep el Cerdanyola sense els dos centrals titulars

Cinc jornades consecutives sense guanyar bé mereixen el qualificatiu de crisi. El Palamós està immers en una dinàmica negativa de resultats i necessita com el pa que menja un resultat positiu.

This text will be replaced

Intervé: Joan Màrmol, entrenador del Palamós CF

La bona ratxa de la primera volta fa que a primer cop d'ull la classificació sigui prou bona, però l'equip no es pot dormir en els lleurers. El Degà necessita reaccionar i sumar els primers punts de l'any contra el Cerdanyola.

Sense Ayala ni Cano, sancionats

A més de la pressió per sumar tres punts a casa Joan Màrmol tindrà un problema afegit. La cinquena groga que Ayala i Cano van veure al camp de La Pobla de Mafument deixen la defensa palamosina en quadre. Màrmol haurà de fer invents per bastir l'escut d'Aleix Manzano.

Defensa a part a Màrmol, però el que li preocupa és el pobre bagatge ofensiu del seu equip. Els seus homes generen poc i això afecta a l'efectivitat golejadora dels seus davanters.

El Cerdanyola arribarà a Palamós amb canvis respecte l'equip al que el Degà va guanyar 2-3 a la primera volta. Hi ha hagut nous fitxatges i s'han mostrat prou fiables a domicili. Un equip de la part mitjana de la classificació, però alerta, amb només tres punts menys que el Palamós.