Chica s'ho repensa i es queda al Llagostera

Tercer i últim episodi del culebrot Javi Chica. El flamant fitxatge del Llagostera no es mourà de la Costa Brava després d'un esperpèntic episodi en què va estar a punt de ser un fitxatge més curt que les potes d'un cargol.

This text will be replaced

El lateral esquerra va arribar al club del Gironès aquest mercat d'hivern després d'haver jugat al Valladolid i quedar-se sense equip a finals de la temporada passada. Amb experiència a primera i segona, arribava per reforçar la defensa i tenir duplicades totes les posicions del camp. Però es va reservar un as a la màniga per si venia una oferta per jugar a l'elit. Una clàusula en el contracte li permetia marxar per un cost simbòlic i així la va aplicar quan li va arribar una oferta de Portugal.

L'Estoril de la primera divisió va iniciar converses amb l'exespanyolista i per això no va jugar el darrer partit contra el Saguntino. Fitxar el jugador era una demanda del tècnic Pedro Gómez, però un cop va arribar a terres luses, Chica no ho va veure clar. El club es troba en situació de descens i el seu valedor està molt qüestionat per l'afició. Davant d'aquesta situació el defensa ha preferit la seguretat i els minuts que li ofereix el projecte d'Alsina.

Contents que Chica es quedi

Des del club es va rebre la decisió inicial de Chica amb sorpresa, perquè els destarotava els plans, però ara estan encantats amb la marxa enrere del defensa perquè està cridat a ser un jugador important fins a final de temporada.

Javi Chica va entrar en l'onze d'Alsina de seguida que va arribar. Amb pocs entrenaments ja va ser titular contra l'Espanyol B i l'Ebro relegant  Albarrán a la grada i Jordi Masó com a pivot defensiu, en el primer partit, i com a suplent en el segon. Va demostrar que no s'havia perdut en el temps que va estar inactiu i va oferir bones prestacions.

Donar la baixa a dos jugadors

Quan el club ja s'havia fet a la idea de la seva marxa, el seu pas enrere i l'arribada de Raúl Fuster obligaran a donar una baixa més de les que estaven previstes. Així que abans que acabi el mercat d'hivern dos jugadors deixaran de tenir fitxa del club.