Lluís Puig substitueix Joan Caner a la presidència de la Mancomunitat

L'alcalde de Palamós Lluís Puig és el nou president de la Mancomunitat de municipis entre Palamós, Calonge i Vall-llobrega fins a les properes eleccions municipals d'aquí a 2 anys i mig.
This text will be replaced
INTERVÉ: Lluís Puig, president de la Mancomunitat de Palamós, Calonge i Vall-llobrega
 
Puig ha agafat el relleu al regidor calongí Joan Caner després que aquest hagi dimitit. De fet dos mesos després de les eleccions municipals els 3 socis van decidir repartir-se la presidència, Vall-llobrega va renunciar a la seva part i el mandat quedaria amb 2 anys de presidència calongina i els darrers 2 anys amb president de Palamós. La renúncia del president cumpleix a l'acord establert entre els socis i tot i que no ha esgotat els 2 anys de presidència ho fa 6 mesos abans per qüestions burocràtiques.
 
La mancomunitat de Palamós, Calonge i Vall-llobrega es va crear fa més de vint anys per tirar endavant el projecte d'una piscina coberta, aquesta existeix des de fa 3 anys. La mancomunitat també treballa per millorar el transport públic i per la promoció turística dels municipis. Tots els projectes amb els que treballen giren al voltant d'aquests 3 eixos. Són representants de la mancomunitat 5 regidors de Palamós, 4 de Calonge i 2 de Vall-llobrega. La Mancomunitat es reuneix en Assemblea General com la que aquest dijous s'ha fet per donar el relleu a la presidència i a la Comissió de Comptes.