El Palamós visita Nou Barris on haurà de fer front al jugador número 12

Si hi ha un camp a tercera on el tòpic del públic que es converteix en jugador 12 és aplicable, aquest és el de la Muntanyesa. El Palamós visita un dels camps més complicats de la categoria i on només hi han aconeguit guanyar dos equips. L'imparable Olot i el Sant Andreu, amb tangana al final del partit.
Davant del jugador número 12 el Palamós haurà de brandar el seu orgull Degà i mossegar des del minut u.

This text will be replaced

La Muntanyesa és un equip prou sòlid a casa però arriba en hores baixes, amb una ratxa de cinc partits consecutius sense guanyar. Un rival ferit, que buscarà donar una alegria a la seva afició i més després del lamentable espectacle que van protagonitzar contra el Sant Andreu amb ball de bastons al final del partit.

Després de la victòria 4-3 contra el Cerdanyola l'equip va complir amb allò que demanava el tècnic. Generar ocasions de gol. Ara caldrà fer la quadratura del cercle mantenint les ocasions i no donant tantes facilitats al darrere.

Encara sense els nous perquè no ha arribat el transfer

Per apuntalar l'equip el tècnic Màrmol no podrà disposar d'Aleix Feixas que marxa a la Jonquera ni tampoc dels dos nous fitxatges del club, presentat aquesta setmana. Ni el Ghanès Akrong ni tampoc l'argentí Zanetti, nebot del mític jugador de l'Inter dels 90 han rebut el transfer federatiu.  

A més d'aquest contratemps Màrmol haurà de fer invents al lateral i té Coye lesionat i Ivan i Sergio Garcia sancionats. Això sí recupera els dos centrals titulars, Ayala i Cano, cosa que li permetrà disposar de dues torrres a l'eix de la defensa per contrarestar l'altura dels atacants barcelonins.

En directe per TV Costa Brava

El partit, es jugarà diumenge a les 12 del migdia al Municipal de 9Barris, en directe per TV Costa Brava amb narració d'Enric Niell