El Llagostera vol certificar el seu creixement contra l'Hèrcules

Amb la moral alta després de l'empat de mèrit al camp del Saguntino el Llagostera segueix el seu periple valencià rebent una d'aquelles velles glòries vingudes a menys. L'Hèrcules d'Alacant visita el Municipal Palamós - Costa Brava en un partit en el que torna a ser de vital importància puntuar, per no truncar el creixement blaugrana.

Els alacantins arriben a Palamós essent un dels equips punters de la categoria i aspirant a tornar al futbol professional. Els alacantins estant dirigits per un nom conegut del futbol espanyol com Tevenet i tenen a les seves files un vell amic del futbol gironí, l'exGirona Chechu Flores. Un equip que s'ha reforçat al mercat d'hivern amb l'arribada del davanter Delgado.

Un os dur de rosegar

Els homes d'Oriol Alsina hauran de demostrar davant d'aquest os dur de rossegar que han deixat enrere la mala ratxa de vuit jornades sense guanyar. La victòria contra l'Ebro i l'empat a Sagunt donen confiança per encarar un calendari que fa pujada. Després dels alacantins el Llagostera jugarà contra el Vila-Real B a domicili i rebrà l'Alcoià a casa.

Alsina no podrà comptar amb Gavilàn, baixa per lesió en el darrer partit, però sí amb els nous fitxatges Pitu Comadavall i Raúl Fuster, que podrien entrar en convocatòria i fins i tot a l'onze inicial.