Bayona torna a enfundar-se els guants amb un equip d'Andorra sense deixar les seves tasques al Palamós

Com els rockers, els vells porters no moren mai. Joan Bayona torna a agafar els guants per situar-se sota els tres pals. L'històric jugador del Palamós i membre del cos tècnic del club ha fitxat per l'Inter Escaldes de la Segona Divisió Andorrana.

This text will be replaced

Bayona, de 37 anys, de fet ja compaginava la seva tasca d'entrenador de porters amb la de guardià dels pals al Sant Antoni de quarta catalana de forma esporàdica, però ara el compromís serà cada cap de setmana. El futbolista ganxó va a ajudar un amic i a matar el cuquet que li queda després d'haver-se retirat la temporada passada.

L'amistat amb Toni Lima

Qui ha permès tornar a Bayona als terrenys de joc és Toni Lima, excompany del porter, excentral del Palamós i actualment responsable del club andorrà i vistaire del Manchester United.

Des del club es va donar el vist-i-plau a Bayona que seguirà desenvolupant les tasques que actualment té a l'estructura tècnica de l'equip. L'únic que canviarà és que faltarà a la banqueta quan coincideixin la lliga andorrana i la de tercera divisió. L'entrenador Joan Màrmol també avala la decisió de Bayona i no creu que causi cap problema.

Una lliga 'amateur'

La lliga andorrana té dues divisions amb vuit equips cada una. L'Inter Escaldes és un club jove, d'una vintena d'anys, que aspira a pujar a Primera i convertir-se en referència del futbol del petit país dels Pirineus. És una lliga amateur amb un nivell d'exigència i qualitat equivalent a una tercera o quarta catalanes

Bayona podria debutar ja aquest cap de setmana en el partit que el seu equip juga contra la Penya Encarnada.

Notícies relacionades

Bayona anuncia que es retira