Palamós ha acollit la jornada set i vuit de la 15a Lliga Girona de bitlles catalanes

Aquest diumenge s'ha disputat a Palamós la setena i vuitena jornada de la lliga de bitlles en l'àmbit gironí. Són vuit els equips d'arreu de les comarques de Girona, que han vingut fins a Palamós per competir en aquest campionat regional. Els mateixos equips també competeixen en l'àmbit de Catalunya, en el campionat de Bitlles catalanes.
This text will be replaced
Intervé: Pedro Igeño, president del club bitlles catalanes Palamós
 
El torneig d'aquest diumenge més que la competició entre equips, ha tingut un caràcter amistós. L'objectiu d'aquestes jornades és també la de promoure entre la població aquest esport i donar-lo a conèixer perquè s'hi animin també els més joves.
 
Les bitlles catalanes són un esport tradicional català i actualment el practiquen unes 2.000 persones arreu de Catalunya. Només fa 10 anys que aquesta federació catalana està reconeguda de ple dret per la federació internacional. Per jugar només es necessiten 6 bitlles i 3 bitllots.
 
Els equips que han competit aquest diumenge són, la Vall-Llobrega A i B, l'Empordanet, Els Pessebristes, Esclanyà, Torrent, els Cremats i el mateix equip de Palamós que enguany celebren 10 anys des de la seva fundació.