Naufragi del Llagostera a Vila-Real

Naufragi del Llagostera a Villareal en un partit en el que els homes d'Oriol Alsina van sortir escaldats. El 4-1 al marcador és prou evident del drama que es va viure a la ciutat esportiva grogueta. El Llagostera no va tenir cap opció i a la mitja hora de partit ja perdia per un contundent 3-0.

VÍDEO EN PROCÉS

Carlos Martínez i Mario per partida doble van ser els autèntics protagonistes del partit. El matx va començar intens però un error garrafal de Moragón al minut sis va posar el partit de cul. I més de cul va naar encara quan aprofitant les línies avançades del Llagostera va arribar el segon gol del Vila-Real obra de Carlos al minut 22. Eren els millors minuts dels d'Oriol Alsina que deu minuts més tard van veure com Moragón provocava un penal que va deixar el partit sentenciat.

A la represa, amb un equip enfonsat i frustrat el Villareal es va fer amo i senyor del partit, tot i que els d'Alsina ho van provar i el premi va arribar al 59 obra de Manel. Però entre la contundència del marcador i un gol anul·lat molt protestat de Pol Gòmez per fora de joc, la cosa ja no va remuntar. A més el Vilareal va tancar qualsevol dubte amb el 4-1 definitiu al 74.