Els tallers de carnaval treuen fum

Dies d'activitat frenètica als tallers on s'estan confeccionant les disfresses de les colles de carnaval. En Pep Jové de Palamós porta molts anys pensant dissenyant i cosint amb les seves mans centenars de disfresses que les colles llueixen a les diferents rues carnavalesques de la comarca i també és l'encarregat de vestir any rere any els reis carnestoltes palamosins, o més ben dit en aquesta edició les reines. 
This text will be replaced
INTERVÉ: PEP JOVÉ, MODISTA I MERITZELL LLAHUNA, REINA DEL CARNAVAL DE PALAMÓS 2017
Un encàrrec que Jové agafa amb una gran responsabilitat i tot i els anys d'experiència continua entomant amb ganes, il·lusió i molts nervis a mesura que s'acosten les dates claus.
 
Entre plomes, teles de colors i desenes de productes de passamaneria els i les modistes no paren un instant de crear el que serà el vestit de gala durant la setmana de carnaval. Per davant encara dies de molta feia per acabar convertint el que encara avui són projectes mig embastats en un somni fet realitat per molts dels que han treballat intensament durant mesos.
 
La Merixell és una de les reines del carnaval de Palamós d'enguany. Ella amb una altra de les "Kaòtiques" representaran la seva colla i, per extensió, tota la comunitat carnavalesca palamosina arreu. Per elles el carnaval és una manera de viure bona part de l'any. Pensant, buscant, creant una disfressa i una posta en escena que els faci vibrar, i sobretot, encomanar la gresca i la disbauxa a tothom.
 
Per davant encara unes dies de marge per acabar el que avui veiem entre bambalines, i és que la disfressa de les colles carnavalesques esdevé un secret gairebé d'estat que no és permès destapar fins la nit de les presentacions.