Suspès el Sant Andreu Palamós perquè la coberta del Narcís Sala encara no està arreglada

Com el Madrid a Balaídos, el Palamós també es quedarà sense anar al Narcís Sala. El temporal del passat cap de setmana ha afectat l'estructura del camp del Sant Andreu i per seguretat s'ha decidit suspendre el partit. Els homes de Joan Màrmol disposaran d'un partit menys i no hauran d'anar, de moment, a un dels camps més complicats de la categoria.

This text will be replaced

El vent que va bufar el cap de setmana passat va provocar la caiguda d'una placa de plàstic de la coberta de l'estadi al descans del partit que enfrontava el Ràcing Sarrià amb l'equip local en la lliga de Juvenils. No hi va haver danys físics ni altres danys materials però el fet va obligar a intervenir a la Guàrdia Urbana i els Bombers i a suspendre tots els partits que hi havia de llavors endavant. La coberta encara no s'ha pogut arreglar i per tant s'ha decidit suspendre el partit, de fet, aquest cap de setmana s'hi faran treballs per arranjar-la.

Balanç del Palamós al Narcís Sala

El Palamós, en set visites al Narcís Sala, ha obtingut dues victòries, tres derrotes i tres empats, un d'ells la temporada passada per 1-1. A la primera volta d'aquesta lliga es va tornar a repetir el mateix resultat, però aquest cop al Municipal de Palamós.  

El Sant Andreu sempre s'ha mogut a la zona alta de la classificació i van guanyar el darrer partit que van jugar a casa contra el Terrassa per 2-0. Els dos darrers partits a domicili van perdre 3-2 a Granollers i van guanyar 0-2 a Castelldefels.

La suspensió del partit suposa un contratemps pel club i per la Federació, que haurà de programar l'enforntament enmig de l'apretada agenda dels equps, segurament entre setmana.