Torroella vol convertir el nucli antic en el centre comercial obert del Baix Ter

Aquests carrers han de ser el centre comercial Obert del Baix Ter. L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha proposat revitalitzar el nucli antic i tornar-li a donar l'impuls que les reformes de principis del 2.000 van engegar. El consistori ha elaborat un full de ruta per aquest espai del municipi que ha de passar per diferents àrees.

This text will be replaced

Intervé: Jordi Colomí, regidor d'urbanisme

A principis dels 2.000 la peatonalització dels carrers del voltant de l'Ajuntament van permetre donar un altre aire a aquests carrers. Ara, segons l'àrea d'urbanisme, cal tornar a donar impuls a través de la revitalització del comerç i la rehabilitació del patrimoni arquitectònic històric.

S'han cartografiat els equipaments existents,  estudiat la vialitat del barri i les seves mancances i s'han detectat espais petencials de creixement comercial.

Reformes a la Plaça Lledoner

A l'entorn d'aquest nucli antic l'Ajuntament reformarà la plaça del Lledoner per fer-la més agradable als vianants, un cop ja no hi paren els autobusos. Se la vol fer porta d'entrada a aquest 'centre comercial obert'. També patirà un lífting el passeig de l'església. Aquestes dues actuacions es faran passat l'estiu per tenir-les ja a punt a principis de l'any que ve.