Jon Ander arriba a Llagostera per tenir minuts

Moragón té nou rival a la porteria. Jon Ander arriba amb ganes de reivindicar-se i disputar-li la titualaritat al porter mallorquí i passar per davant del porter suplent, el jove Pol Busquets. El nou fitxatge de la UE Llagostera ha estat presentat aquest divendres i arriba cedit fins a final de temporada.

This text will be replaced

Intervenen: Jon Ander, porter de la UE Llagostera; Gerard Escoda, secretari tècnic UE Llagostera

Joan Ander és un jove porter de metre vuitanta i 21 anys. Prové del filial de l'Athletic de Bilbao i és propietat de l'Eibar, però no ha tingut la continuitat desitjada. El Llagostera serà el seu setè equip en tres anys i arriba per guanyar els minuts que no ha tingut aquesta primera part de la temporada, on ha jugat cedit al Logroñés.

El cos tècnic té moltes esperances posades en aquest jugador, al que veuen un porter de garanties, que ha debutat a Segona Divisió A de la mà del filial de l'Athletic.

Coneix el club perquè és amic del jugador del Girona FC Ramalho

El jugador arriba a Llagostera informat del club. El jugador del Girona i també basc, Jonas Ramalho, li ha explicat les característiques de l'equip blaugrana.  Ha convençut a l'Eibar perquè li permetés jugar al Gironès. A Logroño no ha tingut els minuts que buscava i per això l'equip basc el va repatriar per buscar-li un nou destí.

L'equip ha aprofitat l'entrenament previ al partit contra l'Alcoyano per fer-se les fotos de l'àlbum de cromos oficial del club.