550 participants al 28è Optimist Trophy de Palamós

550 regatistes participaran a la 28a edició del Palamós Optimist Trophy - 12a Nations Cup que tindrà lloc del 17 al 19 de febrer. Esportistes de fins a 14 anys i provinents de 28 països diferents competiran en aquesta prova organitzada pel Club Nàutic Costa Brava - Club Vela Palamós en la que s'ha convertit en la segona regata més participada del món i que enguany ha batut tots els rècords.
This text will be replaced
Intervenen: Miquel Aviñó, vicepresident del CN Costa Brava - Club Vela Palamós / Lluís Puig, alcalde de Palamós
 
De fet i gràcies a la demanda, s'ha ampliat el topall d'inscripcions de 450 a 550 places. Tot i això, 170 regatistes han quedat fora. 
 
L'Optimist Trophy va néixer amb la vocació d'oferir un espai als esportistes del territori per conviure i batre's amb els seus homòlegs dels 5 continents. Enguany a més, els equips hongarès i alemany han triat aquesta regata com a puntuable per als seus equips de selecció.
 
Malgrat que Palamós compta amb trofeus tan consagrats com la olímpica Christmas Race, l'Optimist Trophy és la regata més representativa de la vila, que contribueix en fomentar la marca Palamós com a destinació de turisme esportiu i genera un impacte econòmic d'almenys 400.000 euros. 
 
Aquest dijous tindrà lloc la jornada d'entrenaments i entre divendres i diumenge, si el temps ho permet, es portarà a terme la competició.