La bona sintonia entre Ports i l'Ajuntament de Palamós permetrà asfaltar un altre tram del Vial del Port

La bona sintonia entre Ports de la Generalitat i l'Ajuntament de Palamós permetrà asfaltar un altre tram del vial del port seguint el mateix model que les obres actuals.  El 60% a càrrec de l'empresa pública i el 40% del consistori. Ho ha anunciat el gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, en una visita d'obres que s'ha fet a la rotonda d'accés a la Fosca.

This text will be replaced

Intervenen: Joan Pere Gómez, Gerent de Ports de la Generalitat; Lluís Puig, Alcalde de Palamós

Les obres actuals costen uns 45.000 euros i s'estan executant en cinc dies. S'està fressant el terreny, reforçant les zones malmeses i tractant amb reg asfàltic abans de reasfaltar de nou la superfície.  El tram que s'està asfaltant és el comprès entre la carretera de la Fosca i el carrer de Roqueta.

Els treballs avancen a bon ritme i està previst que divendres ja s'hagin acabat. Els treballs han de millorar un vial molt utilitzat per tots els vehicles que donen servei al port i per tant el ferm havia quedat malmès.

Sense pressa però sense pauses en les converses pel Pla Especial

En paral·lel a aquestes obres, la visita ha servit per continuar teixint el Pla Especial del Port. El document que ha de regular totes les activitats  i ocupació de l'espai públic competència de l'organisme de la Generalitat. Des de Ports no s'ha volgut avançar cap novetat però si que s'ha confirmat que les converses avancen sense pressa però sense pausa.