Formació en diversitat pel professorat de secundària de Palamós

Durant unes quantes setmanes el professorat de l'Institut de Palamósfarà d'alumnat. Amb la finalitat de millorar les eines de gestió de la diversitat a l'escola, el mateix centre, l'Ajuntament de Palamós i el Consell Comarcal del Baix Empordà han organitzat un curs per tal de que els docents puguin afrontar totes aquelles situacions amb alumnes immigrants en les que moltes vegades costa trobar una resposta. 
This text will be replaced
INTERVÉ: Natàlia Casellas, Regidora d'Ensenyament i Mariona Parra, Professora Aula d'Acollida INS Palamós
 
Aquesta formació dels mestres de l'Institut de Palamós neix d'una doble necessitat: per una banda, a vegades els alumnes nouvinguts no saben com resoldre o expressar els problems que els sorgeixen a les aules; per l'altra, en ocasions són els mateixos professors els que, malgrat l'experiència, no saben com solucionar aquestes problemàtiques. 
 
 
El curs es distribueix en dos blocs: un de teòric i un de pràctic de treball amb alumnes i professors que han viscut el procés d'acollida. Al final la intenció seria la  d'elaborar material amb el que poder treballar a les aules en les sessions de tutoria.