Els campions del culturisme Codolar i Escarcena es preparen per la segona temporada del 2017

Els culturistes Carles Codolar i Cristian Escarcena són tercer d'Espanya 2016 i campió de Catalunya 2015 respectivament. Actualment s'entrenen per començar a competir a la segona temporada de la IFBB, que tindrà lloc entre setembre i octubre d'aquest any. 
This text will be replaced
Intervenen: Carles Codolar i Cristian Escarcena, culturistes
 
En Carles Codolar va fer el tercer lloc al campionat d'Espanya en la seva primera experiència en un campionat nacional. Amb la incògnita de saber si serà o no candidat per participar als europeus, el seu objectiu és tornar a sortir als nacionals. 
 
En Cristian Escarcena treballa per la seva banda per perfeccionar el seu nivell en categoria junior i en un futur valorar competir a nivell estatal.
 
Per assolir les seves metes, ambdós esportistes treballen dia a dia amb sacrifici per seguir les premises d'una disciplina que han convertit en la seva filosofia de vida. 
 
En aquests moments en Carles i en Cristian es troben a la primera part del seu procés de definició, consistent en entrenar i consumir molts aliments per guanyar pes i massa muscular per posteriorment, en una segona fase, seguir una dieta estricta per aprimar-se i conservar només el múscul.