Màrmol afronta el partit contra el Granollers amb mentalitat Cruyffista, generar i marcar més que el rival

Després de l'aturada forçada del passat cap de setmana el Palamós torna a engegar motors. El Degà rep el Granollers a casa amb la conciència que no pot repetir l'escandalós resultat de l'anada on van arribar a perdre per 6-0 i van acabar maquillant el resultat amb dos gols.

This text will be replaced

Intervé: Joan Màrmol, entrenador del Palamós

Els homes de Joan Màrmol tenen molt present aquella dolorsa derrota i el tècnic s'ha encarregat de recordar-los-la. Al Vallès va fallar tot. La defensa va fer aigües por tot arreu, el mig camp no generava espais i al davant no s'era incisiu. Poques ocasions de gol i adormiment general que van fer perdre el partit ja al minut 4.
Però de la mateixa manera que fa uns mesos no servia el precedent de l'1-4 endussat pel Degà la temporada passada, ara tampoc serveix aquella pallissa. Moments diferents, dinàmiques diferents, nous jugadors i sobretot canvi d'escenari. El Palamós juga a casa.

La suspensió del partit contra el Sant Andreu ha permès donar descans

La suspensió del partit contra el Sant Andreu ha donat descans de cap de setmana a uns jugadors que venien d'una derrota i un empat agònic a l'últim minut.  Temps de pausa que ha obligat a canviar el plantejament d'algun entrenament però que ha servit per recuperar jugadors tocats.

El Granollers porta dos partits consecutius amb victòria i, com el Palamós, es troba a la part mitjana - alta de la classificació. Té una plantilla competitiva, es troba en un bon moment de joc i s'ha reforçat amb homes com Hidalgo. La clau per guanyar-los passa per generar moltes ocasions. En el clàssic argot cruyfista si tu marques un gol més que el rival, guanyes.
 
El Degà necessita els tres punts per no perdre pistonada amb els equips de dalt i no llançar per la borda la bona primera volta.