El Llagostera se la juga contra l'Atlètic Balears amb la necessitat de no sortir masegat de Son Malferit

A un punt de la promoció i dos del descens no es poden fer bestieses. El Llagostera s'ha de posar les piles si no vol viure una situació pel qual l'equip no va ser muntat. La de lluitar per no caure al pou de tercera.

This text will be replaced

Intervé: Oriol Alsina, entrenador de la UE Llagostera

Els homes d'Oriol Alsina se'n van a Ses Illes per jugar contra l'Atlètic Balears. Un equip sòlid, situat a la zona mitja alta de la classificació i que abans d'encaixar una derrota la jornada passada, va encadenar 6 partits sense perdre.

Una afició d'aquelles que està a sobre dels jugadors

El camp de l'Atlètic Balears és d'aquells d'ambient futbolístic i amb un nom que ja de per si fa por. Son Malferit. Una afició d'aquelles d'estil britànic que estan molt a sobre del joc. 

Oriol Alsina s'espera un rival similar al de la jornada anterior. Vertical, i que aprofita molt les segones jugades. Un equip que treu petroli, com l'Alcoià, de qualsevol situació, i contra el qual no val a badar perquè pot ser mortal.

Un dels equips  més golejats

De fet l'equip fa quatre jornades que no deixa la porteria a zero i és el conjunt més golejat de Segona B empatat amb l'Hospitalet i només superat per Gavà i Eldenc.