El cos tècnic del Palamós no es precipita amb Nico Zanetti i no el farà debutar fins que no el vegin preparat

Caldrà esperar per veure en una imatge com aquesta Nico Zanetti. El nou fitxatge del Palamós CF va creixent futbolísticament però el cos tècnic encara no el veu preparat per debutar en partit oficial.

This text will be replaced

Intervé: Joan Màrmol, entrenador del Palamós CF

Nicolás Ezequiel Zanetti té 22 anys i ha arribat a Palamós en el mercat d'hivern conjuntament amb el defensa ghanes Akkrong. És natural de Lanús però té passaport italià. Actualment jugava a l'Inter Farmaci Verbània de la prima categoria, l'equivalent al país transalpí de la Tercera Divisió d'aquí. Es tracta d'un davanter centre esquerrà, amb bon toc però que encara té molt per aprendre.

Un meló per obrir que res té a veure amb el cas de Lukic

El cos tècnic s'agafa aquest aprenentatge amb calma. No volen cremar un jugador que defineixen com un meló per obrir. Va entrenant i ha jugat l'amistós contra l'Ametlla de Mar d'aquest mes de febrer. Màrmol no es vol precipitar i només donarà minuts quan vegi el jugador realment preparat i amb els automatismes apresos.

El tècnic del Palamós desvincula el cas de Zanetti del de Lukic. El davanter australià que el Palamós va fitxar enguany i que va durar de nadal a Sant Esteve. El jugador de 19 anys només va disputar 25 minuts en partit contra l'Ascó el novembre i no va tornar a aparèixer més fins que es va anunciar la recisió del seu contracte per decisió tècnica.

Akkrong ja ha debutat

Qui sí que entra des de ja en els plans de l'entrenador és Akrong. Un defensa corpulent que Màrmol ja ha fet debutar. El central esquerrà de 24 anys va completar els 94 minuts contra el Terrassa. Nascut a Accra ha jugat a diversos equips de l'Estat Espanyol i té experiència a Segona B. El seu sobrenom 'Strong' és tota una presentació de qui és el personatge.