Ganxones en ruta encara el repte de la Trailwalker amb l'equip doblat i un repte especial de superació personal

Passaran igualment per aquí, però amb dorsal a l'esquena i l'emoció a flor de pell. Ganxones en Ruta encara un nou repte a la Trailwalker amb l'equip doblat respecte el que va participar-hi l'any passat i amb un repte de superació personal especial.

This text will be replaced

Intervé: Magda Lupiáñez, Ganxones en Ruta

Dos equips sobre el paper, però en realitat un de sol. Les 12 components faran la ruta Olot - Sant Feliu de Guíxols, juntes.

Per preparar aquest col·losal repte esportiu i solidari l'equip s'està entrenant a fons amb l'experiència apresa en l'edició de l'any passat. Equilibrar cos i ment és clau per fer una bona trailwalker i cal estar ben entrenat.

Una meta ubicada a casa. El premi més gran. Estar prop dels teus al final d'una ruta llarga i difícil. Sant Feliu de Guíxols rebrà un cop més els equips als jardins Juli Garreta en una gran festa de ciutat.

Un repte esportiu i solidari

La Trailwalker és un repte esportiu i solidari que consisteix en fer els 100 quilòmetres de via verda que separen Olot de Sant Feliu de Guíxols. Els equips estan formats per 4 persones més dos de suport i tenen 32 hores per fer tot el recorregut de l'antic carrilet. Hi participen més de 400 equips que han de recaptar un mínim de 1.500 euros que es destinen a les activitats que l'ONG dur a terme arreu del món.