El Palamós visita un Castelldefels ferit en zona de descens

Un habitual de 3a que vol continuar un any més a la categoria. El Castelldefels se la juga contra un Palamós que vol aprofitar les bones sensacions que van deixar la victòria contra el Granollers i seguir creixent.

This text will be replaced

Intervé: Joan Màrmol, entrenador del Palamós CF

Els homes de Joan Màrmol tindran al davant un rival ferit en situació de descens. Un equip que 3 dels 4 partits que ha guanyat han sigut a casa. Necessitat de punts i ganes de reivindicar-se davant la seva afició, una combinació perillosa pel  Palamós.

Rivals assequibles

El Degà té per davant dos teòrics partits contra rivals assequibles. Després del Castelldefels rep a casa un altre dels equips en descens, el Sabadell. Una bona oportunitat per tenir un coixí per encarar el tourmalet de partits que té contra rivals de la part alta. El tècnic, però, com porta repetint fins a la sacietat durant tota la temporada va partit a partit.

El partit d'anada el Palamós ja va tastar com era el Castelldefels. El Degà ho va intentar tot, fent quasi un atac i gol, però només va aconseguir esgarrapar un punt.

L'equip barceloní ha fet una crida a la seva afició a omplir els Canyars per ajudar-los en el repte de la permanència. Si els grocs engresquen, el Degà haurà de jugar contra el rival número 12.

Encara que sigui Carnaval, en directe per TV Costa Brava

El partit es disputarà en ple Caranval, però tot i això, TV Costa Brava no abandonaarà el seu compromís amb el Degà. Diumenge, a les 12.00, tots davant la tele.