Llagostera i Mallorca B es tornen a veure les cares amb urgències en un dejá vu de la primera volta

Un Dejá Vu de la primera volta però amb un Llagostera disposat a escriure un final diferent. Els homes d'Oriol Alsina es veuen les cares amb un Mallorca B també necessitat de punts i que lluita per no caure en les posicions de descens.

This text will be replaced

Intervé: Oriol Alsina, entrenador de la UE Llagostera

Com en el primer tram de temporada tots dos equips tenen urgències i estan frec a frec a la classificació, però aquest cop els blaugrana volen canviar el destí final de l'enfrontament i tornar-los en la mesura del possible el 4-0 que els balears els van endossar a l'anada.

Canvi de tàctica per evitar gols

L'empat al difícil camp de l'Atlètic Balears dóna moral a un equip necessitat de bones notícies. El Mallorca B és 14è i el Llagostera 15è, ambdós empatats a 19 punts amb el 16è classificat, el Gavà. En una divisió tant apretada com Segona B la diferència entre puntuar o no és abismal i els del Gironès no es poden permetre cap més ensopegada.

A Son Malferit Oriol Alsina va optar per un plantejament de contenció amb una defensa de 4 que passava a ser de 6 quan la jugada era defensiva, amb dos laterals, dos centrals i dos carrilers. El plantejament era necessari per evitar la sagnia de gols que ha convertit l'equip en el quart més golejat de la categoria i va funcionar.  Mantenir la porteria a zero és clau en una divisió en què qui marca primer té molt de guanyat.

Un rival reforçat al mercat d'hivern

El Mallorca B és un equip amb resultats irregulars però que s'ha reforçat al mercat d'hivern amb tres jugadors Ha recuperat Sergio Sarmiento del Gavà i ha fitxat els joves Caye Quintana i Borja Sánchez.