Palamós pretén reduir l'endeutament a un 40% abans de finals d'any

Palamós ha tancat el pressupost municipal del 2016 amb un romanent positiu de més d'1 milió 600 mil euros. Aquesta és la dada que s'extreu de la liquidació del pressupost de l'any passat i que ha suposat un ingrés econòmic important per les arques municipals
This text will be replaced
Des del consistori es té clar quin serà el destí d'aquesta partida positiva de diners. S'invertiran en projectes d'asfaltatge de carrers i a l'execució del pla de millora de voreres. A banda, també es destinarà una part a amortitzar el deute.
 
A aquesta tendència positiva que ja es va repetint des de fa uns anys, enguany a més s'ha de sumar els diners que al llarg de l'exercici passat la Generalitat va retornar a l'Ajuntament de Palamós corresponents al deute acumulat de les obres del Pla de Barris Palamós Millora.
 
Amb aquestes xifres positives del pressupost 2016 que s'han anat repetint han permès a l'Ajuntament de Palamós reduir l'endeutament del municipi fins un 46%, però es treballa amb l'objectiu d'acabar aquest 2017 amb havent rebaixat el deute 6 punts més.
 
El superàvit global que s'ha aconseguit és fruit d'un treball acurat en la gestió i el control de la despesa que s'aplica des de les respectives àrees municipals sota la supervisió dels serveis econòmics de l'Ajuntament de Palamós.