El Llagostera visita Cornellà amb necessitat imperiosa de puntuar

Cada setmana que passa la porta de l'infern és més a prop i escapar-se'n aviat és una necessitat més urgent. El Llagostera necessita guanyar com sigui per escapar de les urpes de llucifer ara que encara pot. En situació de promoció de descens els homes d'Oriol Alsina no es poden permetre cap més ensopegada i malden per fer de la necessitat virtud al camp del Cornellà.

Intervé: Oriol Alsina, entrenador de la UE Llagostera

L'equip del Baix Llobregat es troba còmodament instal·lat a mitja taula però no pot badar. És un conjunt que ha anat de més a menys i aquesta segona volta encara té uns números més dolents que els no gaire galdosos del Llagostera. Ha sumat 6 punts de 24 possibles, dos menys que els del Gironès. Això sí les dues victòries les ha aconseguit a casa. Es tracta d'una plantilla que es defensa bé, està ben posicionada i te un estil de joc definit.

El 3-0 que el Llagostera va aconseguir a l'anada no li serveix de precedent a Oriol Alsina. Els dos equips s'han reforçat al mercat d'hivern i per tant el partit suma noves variables a tenir en compte. Qualsevol petit detall  pot decantar el signe de l'enfrontament.

Mals resultats, bon joc

Oriol Alsina defensa que la dinàmica és negativa només pel que fa als resultats però no pel joc, per això confia que l'equip se'n sortirà. Admet que no esperava trobar-se amb urgències en aquestes altures de la temporada i creu que la crueltat amb què s'han perdut alguns punts, en els darrers minuts, ha afectat psicologicament a l'equip.

Nega que hi hagi cap problema d'actitud i apunta a les nombroses baixes que hi ha hagut des de principis de temporada com un element a tenir en compte en l'anàlisi del perquè el Llagostera està amb l'aigua el coll.

Jon Ander, lesionat fins a final de temporada

Precisament l'últim en entrar a l'infremeria és Jon Ander. Sense ni tant sols haver debutat el jove porter basc es perdel que queda de temporada perquè ha recaigut de la luxació a l'espatlla que es va fer mentre era jugador del Logroñés. El club confiarà en Pol Busquets com a substitut de Moragón.

Malgrat que el tècnic negui fer càlculs sobre la permanència, aquesta es sol situar en els 45 punts i l'equip en té ara la meitat. En queden 33 per disputar-se. Onze partits que seran una autèntica final sis dels quals a casa. Aquests s'han de guanyar tan si com no. I a fora esgarrapar algun punt sin no es vol patir un final de lliga d'infart. El desfibrilador per tant, ha de començar a funcionar aquest cap de setmana a Cornellà.