Màrmol anuncia canvis per intentar tornar a puntuar a domicili

 

Del Màrmol enfurismat de Castelldefels al tranquil d'ahir  hi ha quasi una setmana  pel mig i diversos entrenaments. L'estripada monumental que el tècnic va fer diumenge a la sala de premsa dels Canyars ha de servir de toc d'atenció per no deixar-se prendre el pèl pel Sabadell.

This text will be replaced

El Palamós visita el filial arlequinat en un partit important per no pedre la comoditat de la zona mitja de la classificació. Malgrat el que digui la taula, Joan Màrmol, no le sté totes i com gat escaldat advertex que els vallesans tnen  més potencial del que mostren els punts. 
 
El tècnic palamosí admet que les formes no van ser bones però no se'n penedeix del missatge que va voler enviar. La de diumenge no va ser una derrota qualsevol. Vol veure el seu caràcter guanyador a dins del camp i que la gent es deixi la pell perquè són El Palamós. 
 
En calent després del partit contra el Castelldefels Màrmol va advertir que hi hauria canvis i en fred ho manté. El tècnic prepara novetats per tornar a puntuar a domicili després de 4 partits sense fer-ho. 
 
En la prèvia el tècnic s'ha atrevit a exposar-se a les preguntes que els aficionats li han fet a través del Facebook Life del DegàTV, mitjà del club. 
El partit com és habitual quan el Degà juga a domicili, es podrà veure per TV Costa Brava. Diumenge a les 12 amb narració d'Enric Niell.