Palamós acomiada les rebaixes amb la 10a Fira ForaStoc

Amb descomptes de fins el 70% és difícil resistir-se a donar-se un caprici adquirint alguna ganga. Com és costum cada primer dissabte de març, Palamós va acollir aquest dissabte la Fira ForaStoc en la seva desena edició. 
This text will be replaced
Intervé: Teresa Rueda, botiguera
 
Malgrat el fred i les inclemències del vent del dia anterior, els botiguers de Palamós van poder sortir al carrer per rematar les rebaixes i desfer-se dels darrers estocs d'aquesta temporada. Una crida comercial a la qual els consumidors van respondre remanant, triant i adquirint tot tipus de peces de roba, sabataria, joieria o per la llar entre d'altres. I és que malgrat els descomptes, es va posar a les parades productes de primera qualitat. 
 
La Fira ForaStoc és una festa comercial en què els botiguers tenen l'opció de donar visibilitat als seus stocs i captar compradors que no són clients habituals. 
 
Com és habitual, tots els compradors van obtenir un tiquet per prendre una xocolata desfeta a qualsevol dels bars i restaurants adherits a FECOTUR, que és qui organitza la fira.