Palamós no plantejarà la reforma integral del Passeig Marítim fins que no es desenvolupi el Pla Especial del Port

L'Ajuntament de Palamós vol impulsar la reforma integral del passeig marítim un cop es desenvolupi el Pla Especial del Port. Es tracta d'una qüestió històricament pendent que el consistori avisa que s'haurà de resoldre en els propers anys ja que actualment no es compta amb els fons necessaris per fer aquesta gran inversió. De fet, avancen que el futur model de passeig marítim requerirà un estudi profund i que s'haurà de consultar a la ciutadania per consensuar la millor opció possible per un element que és un emblema de Palamós.

This text will be replaced

A l'espera d'aquesta gran inversió i per tal d'evitar que el passeig es deteriori, Palamós ha obert un procés de participació ciutadana pel seu manteniment. Es destinarà una partida de 150.000 euros pel passeig i les places que els palamosins hauran de decidir a què es destinen i en quin percentatge.

El procés de participació ciutadana també contempla una partida de 85.000 euros per millorar mobiliari urbà, parcs infantils, enjardinaments i espais verds.

Podran participar al procés els ciutadans majors de 16 anys empadronats a Palamós i en caràcter consultiu, els propietaris de segones residències vinculats a la vila.