El Palamós rep La Jonquera en el retorn d'Aleix Feixas al Municipal

 

Derbi empordanès amb dos equips que volen fer un pas endavant a la lliga. El Palamós rep La Jonquera en el que serà el retorn d'Aleix Feixas al Municipal. El conjunt de El conjunt de Joan Màrmol  vol allargar la ratxa de 4 partits sense perdre al Municipal abans de l'arribad a del temible tourmalet de partits contra els 4 equips de dalt. 
This text will be replaced
 
Intervé: Joan Màrmol, entrenador del Palamós CF
 
Els alt-empordanesos han anat de més a menys. Van començar la lliga molt forts però s'han anat desinflant un xic amb el trancurs de la lliga i ara es troben perillosament instal·lats a la part mitja baixa de la classificació. Aquella que no has de patir pel descens directe però si vigilar els compensats.  Són un equip garrepa de cara a gol però molt fiable en defensa. De fet és l'equip menys golejador però per contra és també el segon equip menys golejat de la lliga. 

Aleix Feixas, 'hipermotivat'

El partit serà especial per Aleix Feixas. L'ex jugador del Degà torna al Municipal amb ganes de reivindicar-se després de canviar d'aires al mercat d'hivern buscant els minuts que no teia a Palamós. Joan Màrmol espera un jugador 'top' i hipermotivat. 
 
El partit es disputarà ja amb horari primaveral. Diumenge a les cinc de la tarda, enlloc de les 12. A més el club ha engegat una campanya per omplir l'estadi. Cada soci podrà portar gratuïtament un acompanyant en els partits que queden a casa. És a dir, contra La Jonquera, Vilafranca, Manlleu, Júpiter i Europa. 

El Sant Andreu-Palamós suspès, dimecres a les 8

També pel que fa al calendari la Federació Catalana de Futbol finalment ha imposat el seu criteri i farà disputar el Sant Andreu -Palamós  suspès fa un mes dimecres a les vuit del vespre. Els dos club volien jugar més endavant però a l'ens federatiu no li feia gens de gràcia.