La caserna de la Guàrdia Civil obre foc entre l'alcalde i la portaveu socialista

L'alcalde de Palamós i la protaveu socialista es van enfrontar dialècticament al plenari municipal d'aquest dimarts per l'ampliació de l'Hospital de Palamós a l'actual caserna de la Guardia Civil.
This text will be replaced
INTERVÉ: Teresa Ferrés, portaveu del PSC a Palamós / Lluís Puig, alcalde de Palamós
 
Teresa Ferrés va acusar a l'alcalde d'anunciar sense miraments la renúncia al protocol que 7 anys enrere van signar l'Ajuntament, la Fundació Hospital de Palamós i la Guardia Civil i que entre altres punts acordava que la Fundació cedia uns terrenys de la Pedrera a Sant Joan per poder-hi aixecar una nova caserna amb una vintena d'habitatges per a la Guàrdia Civil a canvi que l'estament militar abandonés l'actual caserna que quedaria a disposició de l'Hospital per la futura ampliació del centre hospitalari.
 
 
La portaveu socialista li va reclamar a l'alcalde explicacions per unes declaracions fetes a Ràdio Palamós.
 
L'alcalde va criticar a la portaveu socialista per parlar a la lleugera. Puig va assegurar que mantenen el clar interès pels terrenys de la caserna però que urbanísticament els tècnics i experts en la matèria els hi asseguren que no és viable l'operació urbanística que es va acordar el 2010.
 
L'alcalde de Palamós, i president del Patronat de l'hospital, Lluís Puig, va reunir-se a principis de mes a Madrid amb la gerència d'infraestructures de seguretat de l'Estat per exposar la inviabilitat de l'operació urbanística. L'alcalde lluitarà per trobar una alternativa per poder disposar de la caserna.