Sopar a Palamós per 21 euros

Un sopar a Palamós amb 3 plats, postres i una copa de vi o cava per 21 euros. Aquesta és la proposta de la campanya 'De Nit més que Plats' que torna per dinamitzar els vespres a Palamós i amb finalitat solidària.
Un euro del cost del sopar es destina a la Fundació Pasqual Maragall que treballa per combatre l'alzheimer. 11 restaurants palamosins participen en aquesta 4a edició del 'De Nit + que Plats' oferint entre setmana però també el cap de setmana un menú de 21 euros fins a mitjans de maig.
 
This text will be replaced
INTERVÉ: Toni Izquierdo, Fecotur / Glòria Oliver, Fund. Pasqual Maragall
 
Des de la Fundació Pasqual Maragall estaven molt satisfets de ser els destinataris d'aquest euro solidari que el començal pagarà per menú.
 
Aquesta és la 4a edició de la campanya que aquest any compta amb menys restaurants participants. Els restauradors fan un esforç per oferir un menú de qualitat a un preu que consideren del tot assequible. Volen que la gent surti i consumeixi i que ho pugui fer a preus raonables.
 
L'any passat es van vendre 1.500 menús d'aquesta campanya. Entre setmana el començal és sobretot gent de Palamós, el divendres gent de la comarca i el cap de setmana sobretot públic de fora que es sorpren de poder menjar a Palamós per 21 euros un dissabte a la nit.