El Palamós no pot amb el Peralada (2-0)

El Palamós cau a Peralada després d'un partit amb dues meitats molt diferenciades. El Degà va fer una molt bona primera meitat tacada amb un gol desafortunat abans del descans i al segon temps ja no va trobar les forces necessàries per capgirar el marcador. 
 
This text will be replaced
Intervé: Arnau Sala, entrenador Peralada / Joan Màrmol, entrenador Palamós
 
Bons primers minuts dels de Joan Màrmol a Peralada. Els palamosins van sortir al terreny de joc molt ordenats i jugant de tu a tu a un senyor Peralada que lluitarà per l'ascens a 2a B. Els xampanyers gaudien de la possessió  de la pilota però els baixempordanesos es mostraven perillosos a la contra. La primera meitat estava destinada a acabar sense gols quan una jugada confusa plena de rebots va acabar amb un gol en pròpia de Sergio García. Abans del 45' Agi va tenir als seus peus l'oportunitat de l'empat.
 
Si el primer temps va ser igualat el segon no tant. Des del primer minut els d'Arnau Sala van ser conscients del mal que podien fer si apujaven una marxa a nivell ofensiu, amb un Palamós que no havia tingut temps de refer-se de Sant Andreu,  i van tancar els visitants a la seva àrea. Al 52' Serrano va fer el 2-0 definitiu amb una gran jugada personal i si no va haver-hi més gols locals va ser gràcies a un bon Manzano i la manca de punteria dels seus davanters.
 
Amb aquesta derrota el Palamós segueix setè amb 42 punts i enceta el seu "tourmalet" particular a Tercera. El proper capítol es donarà aquest diumenge amb la visita d'un fort Vilafranca que ve d'imposar-se per 6-0 al Granollers.