La Notaria de Palamós aspira a fer La Millor Tapa de Catalunya

Aquí dins potser s'hi fa una de les millores tapes de Catalunya.  La Notaria de Palamós aspira al preciat títol contra 12 finalistes més d'arreu del país en el concurs de la Millor Tapa de l'Any. Un guardó que es donarà a conèixer el 9 d'abril a Sitges i que arriba a la seva tercera edició. 
This text will be replaced
 
Intervé: Iban Arbonès, propietari La Notaria
 
La tapa en qüestió és aquesta. Un deliciós Cruixent de calamar a la seva tinta.  Una tapa d'elaboració senzilla i resultat deliciós que va entusiasmar als vuit membres del jurat que van escollir 12 finalistes.

Periodistes, xefs i experts en gastronomia

El jurat que va escollir els finalistes estava format per la professora de patrimoni culinari, Núria Bàguena; els periodistes gastronòmics, Carme Gasull, Jordi Luque, Belén Parra, David Salvador i Josep Sucarrats; el xef, Jordi Parra i el coordinador de cuina de l'Escola d'Hostaleria de Sitges, Òscar Teixidor. Els vuit membres, per torns, van valorar les peces tot puntuant la originalitat, sabor i presentació. 
 
La Notaria competirà amb el Restaurant Axarquia de El Prat; El Cable de Sitges; La Selva Cafè de Mataró; La Venta i l'Alegria Teatre de Terrassa; L'Argileguet de El Vendrell; el Més que Tapes de Reus; el Nut Gastrobar i el Toca Teca de Barcelona; el Tastet del Reng de Balaguer; i el XDF de Tarragona. 
L'establiment palamosí és l'únic de les Comarques Gironines que ha arribat a la final. 
 
La Notaria va ser una de les 43 propostes guanyadores de la Ruta de Tapes que Estrella Damm va organitzar els anys 2015 i 2016 i ara ha passat un filtre més convertint-se en una de les 12 millors de Catalunya.