El Llagostera rep el Sabadell en un duel d'urgències

Caldrà tota la intensitat al camp i totes les goles a la grada per cridar ben fort que el Llagostera no vol ser a Tercera ni que se l'esperi. Els homes d'Oriol Alsina afronten una nova final en la que hauran de recuperar la fortalesa física i mental que no van poder exhibir al Mini. L'atropellament patit a Barcelona pesa, però ni ha temps per perdre perquè la permanència passa per guanyar a Palamós. 
This text will be replaced
 
Invervé: Oriol Alsina, entrenador de la UE Llagostera
 
Els blaugrana reben  un equip també amb urgències i amb unes estadístiques no gaire galdoses. El Sabadell B fa cinc partits que no guanya i a fora només ha sumat 13 punts de 45 possibles.
 
Però ja se sap que als entrenadors aquestes coses no els deixen ni freds ni calents. Els números pels periodistes perquè per Alsina la dificultat serà màxima. El tècnic espera veure un bon ambient de futbol a Palamós i que l'afició es converteixi en el jugador número 12. 

Tres baixes segures i Colorado, dubte

Alsina afronta el partit amb les baixes segures de Jon Ander, Pitu Comadavall i Pablo Sánchez, i manté el dubte d'Àlex Colorado amb molèsties al turmell.
 
Els jugadors han entrenat aquest dijous a l'estadi Josep Pla de Palafrugell conscients que el tren de la permanència passa per Palamós. Queden vuit jornades i cinc són a casa i contra rivals directes. Qualsevol descuit pot ser mortal.