Catalunya contra el Càncer organitza un sopar benèfic a l'Espai Peix de Palamós

L'Espai del Peix de Palamós s'ha convertit aquest divendres en un restaurant benèfic. La Junta Local de Palamós de l'organització Catalunya contra el Càncer hi ha organitzat un tast de vins del sommelier Josep Roca, del Celler de Can Roca i un sopar a càrrec del restaurant La Gamba de Palamós i El Ginjoler de Sant Feliu de Guíxols. 
This text will be replaced
Intervé:  Maria Àngels Forner, presidenta de la Junta Local de Palamós
 
L'acte té l'objectiu de recaptar diners per destinar-los als programes que té l'organització contra el càncer a les comarques gironines.
 
60 euros és el preu que han pagat els comensals per degustar el tast de vins i el sopar. Uns diners que serviran per finançar nous projectes d'investigació oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. Aquest és un dels molts projectes i esdeveniments que organitza Catalunya contra el Càncer que porta treballant més de 63 anys en la investigació d'aquesta malaltia.
 
L'acte ha aplegat més de 120 assistents, un èxit que no hauria estat possible sense la col·laboració del Celler de Can Roca, l'Ajuntament de Palamós, l'Espai Peix i els restaurants La Gamba de Palamós i El Ginjoler de Sant Feliu de Guíxols.