Palamós reclama a la Generalitat la vuitena línia de P3

El Departament d'Ensenyament obre la porta a desdoblar la línia de P3 de l'Escola Vila-Romà de Palamós s'hi s'arriba als 28 inscrits. És un dels acords verbals als quals es va arribar a la reunió que l'equip de govern i alguns dels grups de la oposició van mantenir aquest dilluns amb els responsables dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Girona per reclamar la recuperació de la línia de P3  perduda. 
This text will be replaced
Intervé: Lluís Puig, alcalde de  Palamós 
 
Des d'aquest curs que Palamós ha passat de 8 a 7 línies de P3, siguent l'Escola Vila-Romà l'afectada per aquesta retallada fruit de la disminució de la natalitat.
 
Des del consistori palamosí reivindiquen que totes les escoles parteixin amb les mateixes condicions i que per tant la Generalitat aposti per recuperar la vuitena línia. Consideren que reestablir les dues classes al Vila-Romà ajudaria a fer pujar el nombre d'inscrits dels 22 de l'any passat al mínim de 28 requerit per poder desdoblar la línia.
 
Des de l'ajuntament de Palamós apunten que en els darrers mesos ha incrementat a l'alça el nombre d'infants empadronats a la vila, la qual cosa podria comportar que a curt termini s'arribés a la ràtio necessària per recuperar la línia o desdoblar una aula.