El Llagostera, obligat a guanyar el primer filial de la temporada

Queden set jornades, el Llagostera només està a dos punts del descens i encara o ha guanyat a cap dels sis filials que té la categoria. Els homes d'Oriol Alsina se la juguen contra el Llevant B amb tots els elements en contra. Un rival directíssim per la salvació que tot i que és penúltim és amb Alcoià, Badalona i Mallorca B l'equip menys golejat de la categoria. 
This text will be replaced
 
Intervé: Oriol Alsina, entrenador de la UE Llagostera
 
Però davant dels números un equip que el tècnic veu motivat i que ha vist com els rivals no han rendibilitzat les seves punxades. De fet, el darrer empat contra el Sabadell va permetre inclós augmentar un punt la distància amb el descens. 

Un equip defensivament ben treballat

El Llevant sol jugar amb una defensa de cinc molt ben trenada. Per perforar la terenyina granota els gironins hauran de tenir paciència. Alsina prepara un equip piloter capaç de combinar joc interior i centrades des de l'àrea de tres quarts. 
 
A casa el Llagostera s'ha mostrat prou sòlid. Ha sumat 24 de 45 punts possibles a diferència del que ha fet a domicili on només ha sumat 10 punts de 48. 
Alsina té les baixes segures de Jon Ander, Pablo Sánchez i Álex Colorado. Aquest darrere amb molèsties al turmell que no acaben de marxar. Pitu Comadavall, també amb molèsties, sembla que podrà arribar a temps, però es manté dubte.