Akrong, el forrellat de la defensa del Palamós

Si Manzano és el pany, Akrong és el candau i des que ha arribat la porteria del Palamós està més segellada que mai. El jugador ghanès arribat al mercat d'hivern s'ha fet amb la confiança de Joan Màrmol i ho ha jugat tot. 
This text will be replaced
 
Intervé: Joan Màrmol, entrenador del Palamós CF
 
Aquest corpulent jugador de 24 anys s'ha convertit en un indiscutible en l'eix de la defensa i ha donat fons d'armari a un equip que només tenia 2 centrals purs. Cano i Ayala. L'estadística des de l'arribada del ghanès és contundent. Amb ell al camp, una mitjana de 0,8 gols per partit. Sense, el doble, 1,6 gols per enfrontament. 

Format a Andalusia

Jakob Akrong va arribar al Palamós després de quedar-se sense equip. S'ha format al Granada CF i ha jugat al Cádiz, Almeria B i Badalona.  El defensa es va adaptar ràpid al Palamós i de seguida va agafar el to físic. 
 
El Palamós és encara un dels equips més golejats de la categoria i tot i que ha aconseguit reduir el nombre de gols que encaixen, pocs cops han pogut deixar la porteria a zero.
 
Jakob Akrong ha demostrat ser una assegurança a l'avantguarda de Manzano. Un home que els aficionats farien bé de gaudir mentre puguin, ja que el seu paper fa que estigui cridat a fer el salt a altres equips de categoria superior.