El Llagostera guanya al Llevant i fuig d'un descens que deixa a més d'un partit

Jornada rodona per la UE Llagostera que per primera vegada aquesta temporada derrota un filial i que deixa el descens a cinc punts. Els homes d'Oriol Alsina van obtenir una victòria balsàmica per 2-0 davant del Llevant B, un rival directe per la permanència que queda tocat. 
VÍDEO EN PROCÉS
 
Intervenen: Oriol Alsina, entrneador de la UE Llagostera; Carlos Granero, entrenador Llevant B
 
L'equip va saber jugar amb intel·ligència i controlar els tempos. La primera part va ser d'escasses ocasions locals, amb dues ocasions clares i un possible penal no assenyalat. Sense estressar-se els homes d'Oriol Alsina van seguir buscant el gol davant d'una defensa granota ben col·locada.  Una jugada de Marc Martínez, Manel i Rafa Jordà va desembocar en un un contra un que la defensa visitant va rebutjar, però un atent Vivancos va enviar al minut 56 el contrarebuig al fons de la xarxa en un golàs des de pràcticament el mig del camp.
 
Amb el Llagostera per davant del marcador els valencians es van desbocar i això ho van aprofitar els locals per tenir més ocasions però el gol de la tranquil·litat no va arribar fins al temps afegit obra de Martínez al 92. 

Autocrítica valenciana i debut de Maynau

L'entrenador del Llevant, resignat amb la derrota, va fer autocrítica i va lamentar el baix nivell de la categoria demostrada amb la irregularitat dels equips de baix. De fet, tots els rivals directes del Llagostera van tornar a punxar. 
 
Amb quatre baixes Oriol Alsina va sortir amb un 4-4-2 i va fer debutar en temps afegit Joan Maynau. Un jove jugador del filial de primera catalana que va substituir Carlos Albarrán i que fins i tot va tenir temps de fer por a la porteria rival.