El Palamós rep el Manlleu amb ganes de certificar la permanència i mantenir el somni del play-off

El Tourmalet fa baixada i si t'embales sense seny et pots estampar. El Palamós ha de mantenir l'actitud competitiva mostrada aquests dies contra un dels pitjors rivals de la categoria, almenys pel que f als putns. Un Manlleu que s'hi jugarà la vida en la visita al Municipal i que buscarà com sigui uns punts que li serveixin de salvavides. 

This text will be replaced
 
Total: Joan Màrmol, entrenador del Palamós CF
 
Els homes de Joan Màrmol han entrenat conscients que el somni del play-off passa per guanyar als osonencs però el primer objectiu és aconseguir els 47 punts que marquin una salvació definitiva. 
 
El Manlleu és un dels equips més golejats de la categoria i a domicili només ha guanyat un partit. Amb la fredor de les xifres, enfrontament teòricament fàcil per un Palamós que ha viscut tota la temporada amb la tranquil·litat de veure com mirava més amunt que avall. Però a Tercera, no hi ha rival petit i qualsevol et pot fer un bon ensurt. 
 
Després d'aquesta jornada tocarà agafar carretera i manta. El Palamós recorrerà tot el país per jugar a Ascó, un rival directe pel Play-Off