Empat agredolç però salvador del Llagostera al camp del València Mestalla

 
Empat de mèrit del Llagostera al camp del València Mestalla però sensació agredolça de coitus interruptus. Els homes d'Oriol Alsina van fer un pas més cap a al permanència posant en contratemps seriosos al filial xè i tercer classificat, però es van quedar a les portes de la victòria encaixant un gol en el darrer minut. 
 
Manel va obrir la llauna al minut 65 després d'una primera part en què el Llagostera va saber treure's la pressió del rival i passar de dominat a dominador del partit. Alsina va ordenar una pressió asfixiant el més amunt possible, fet que va tallar els espais als valencianistes.
 
Amb 0-1 al marcador el València va fer un pas endavant i això va deixar espais que el Llagostera no va poder a profitar. I ja se sap què passa quan es perdona. Aprofitant la seva qualitat, els de Paterna van empatar al minut 89. Un minut després de l'expulsió de Chica per doble amonestació.
 
Malgrat tot , l'empat acosta els blaugrana a la permanència a falta de cinc partits. I més després que els seus rivals directes tornessin a ensopegar. Això permet al Llagostera situar-se a sis punts del descens directe i cinc de la promoció.