La pèrdua del gruix del MIC no passa factura a Palamós

El trasllat de la seu del MIC a Girona no ha passat factura a Palamós. Així ho ha afirmat el regidor de promoció econòmica i turisme, Emili Colls, al programa Precs i Preguntes de Televisió Costa Brava.
This text will be replaced
Intervé: Emili Colls, regidor de promoció econòmica i turisme 
 
Colls assegura que malgrat que des de l'any passat el mundialet de clubs no té ADN 100% palamosina, l'impacte econòmic que va rebre la vila per Setmana Santa 2016 va ser similar al d'altres anys, ja que es tracta d'una època on hotels i restauradors de la Costa Brava sempre pengen el cartell de complet. 
 
Des de Palamós consideren que el torneig internacional de futbol és un revulsiu que dóna un plus a l'ocupació no només de la vila, sinó també de les poblacions veïnes.
 
Malgrat haver renunciat a ser seu central, Palamós encara acull diversos partits del MIC de futbol, entre ells dues finals que es disputaran dissabte. Enguany a més consideren que poden incrementar les xifres de l'any passat amb la celebració del primer MIC de bàsquet, on Palamós hi jugarà un paper capdalt acollint les finals del diumenge. 
 
L'edició d'enguany del MIC  es celebrarà de dimarts a diumenge amb una xifra rècord de 284 equips d'arreu del món. 12 camps de futbol i 3 pavellons del Baix Empordà seren seu de la competició, que l'any passat va generar un impacte econòmic proper als 5 milions d'euros.